Николај Маринов, 42 г., гр. Пловдив

Во рок од 2-3 недели забележав необјаснив дискомфорт во устата за мене. При секое миење на забите забележував, дека после плакнењето има присуство на светла крв, која постепено започна да се зголемува. Освен тоа, здивот ми стана чуден и некарактеристичен за мене. Гингивите ми отекоа и се зацрвенија. До тој момент се немав сретнато со таков проблем. Сето ова ме натера да го посетам мојот стоматолог, кој заклучи дека имам првична форма на воспаление на гингивите – гингивит. Во прв момент доста се уплашив, но лекарот ме смири, ојаснувајќи ми дека тоа е заболување кое успешно се лекува. Ми препиша Инсадент, ми кажа дека тоа е природен производ, кој можам да го употребувам подолго време. Уште истиот ден си купив Инсадент и започнав да го пијам по една капсула 3 пати на ден во период од 3 месеци, и уште еднаш ја повторив оваа терапија после 6 месеци. Морам да признаам дека бев малку скептичен, бидејќи како што разбрав, Инсадент е целосно природен производ, но уште на третиот ден имав подобрување, а после една недела се чувствував многу подобро. Гингивите ми се смирија и непријатниот здив исчезна. Го прочитав упатството за употреба и сфатив, дека освен при гингивит, Инсадент е погоден и при пародонтопатија, сувост во устата, непријатен здив. Се користи и после чистење на забен камен за побрзо заздравување на гингивите.
Го препорачувам на сите, кои ги имаат овие проблеми, бидејќи се убедив дека навистина дејствува!