Теодор Колев

Би сакал да ја искажам мојата голема благодарност за тоа што го создадовте Инсадент.
Многу ми помогна во мојот случај со пародонтопатија.
Не знам кој Ви ги дал информациите за ефектите на пченката на гингивите, но му благодарам и на тој човек.
Поздрав!