Илија Стојанов, 30 г., гр. Русе

Пред неколку месеци имав сериозен проблем со еден од долните умници, кој требаше да порасне. Две-три недели се соочив со силна болка во областа на гингивата, и често ми отекуваше и лимфниот јазол од едната страна. Тоа беше нешто на што навикнав, сметав дека е нормално и секој пат си велев дека на крај забот ќе ја пробие гингивата. Последниот пат работите започнаа да се комплицираат. Постепено гингивата започна да се одделува од забите и да станува се поцрвена, при што се јави и огромна болка. Веднаш отидов на заболекар. Ми објасни, дека со своето растење умникот предизвикал воспаление на гингивата, кое веќе се раширило до предните заби. Ми препиша Инсадент за 3 месеци, по 1 капсула 3 пати дневно. Бев многу задоволен. Се се смири за неколку дена, но продолжив да пијам Инсадент, бидејќи знам дека природните производи се примаат подолго време за постигнување на оптимален ефект. Благодарение на Инсадент избегнав посериозни компликации со мојот заб!