Хронично възпаление на венците

Всеки човек е страдал от възпаление на венците в определен момент. Това затвърждава нуждата от изрядна устна хигиена. Трябва да знаете, че дори временното й пренебрегване може да предизвика проблеми с венците и зъбите.

За страдащите от хронично възпаление на венците

Подуването, кървенето и възпалението на венците се обозначава като гингивит. Стоматологичната практика и отзивите от страдащи от гингивит пациенти показват, че проблемът много често хронифицира.

Лечението при възпаление на венците често дава само временен резултат. Пациентите се радват на ремисия и отшумяване на симптомите на гингивит, но скоро заболяването атакува отново. Хроничното възпаление на венците, съпроводено от кървене и лош дъх, изисква сериозно отношение. Необходимо е да се назначи лечение с продължителен ефект. Само така може да се спре прогресията на гингивита.

Хроничното възпаление на венците прогресира бавно, но сигурно, към много по-тежкото заболяване пародонтит. Той идва с висок риск от усложнения като:

Добрата новина е, че хроничното възпаление на венците, развитието на гингивит и пародонтоза в начални стадии може да бъдат овладяни. За целта е необходимо да се прилагат продукти за заздравяване на тъканите в устната кухина. От съществено значение е тези продукти да се приемат продължително време и да осигуряват траен ефект.

Трайно и гарантирано решене при хронично възпаление на венците

Известно е, че фолиевата киселина има изключително благоприятен ефект върху денталните тъкани. Много често дефицитът й провокира проблеми с венците и зъбите. Ето защо е важно да се набавя в достатъчни количества.
Фолиевата киселина е една от съставките в природния продукт Инсадент / Insadent®, доказал ефективността си за справяне с хроничното възпаление на венците. Освен фолиева киселина Инсадент съдържа и екстракт от царевична коса, допълнително засилващ благоприятния ефект. Това превръща Инсадент във водещ продукт, препоръчван от стоматолози и фармацевти за трайно справяне с проблемите с венците и зъбите.