пародонтит и гингивит

Заболяванията пародонтит и гингивит са често срещан дентален проблем. Доброто лечение се корени в качествената превенция. За пълноценен ефект спомагат ефективни иновативни подходи.

Предимства при избор на подходящи средства срещу пародонтит и гингивит

Безопасност на средствата срещу пародонтит и гингивит

В стремежа ни да се предпазим от вредните фактори на околната среда и начина на живот нараства и важна необходимост. Тази, да щадим организма си с безвредни препарати. Съвременният свят щедро граби от времето ни за толкова много ангажименти и отговорности. Но и ни дава повече възможности да се справим с тях.

Ако сме добре информирани, ще знаем, че при заболявания като пародонтит и гингивит е добре да предприемем системна защита с изпитани и достъпни природни средства. Колкото по-рано започнем, толкова по-добре. Тези заболявания се развиват постепенно, но последствията могат да настъпят бързо, при ненавременни мерки. Загубата на зъби е недопустима, когато вече има качествени, доказано ефективни, безвредни и достъпни средства. Важно е съставките в тях да са достатъчно и качествено проучени относно ефективността и безопасността при гингивит и пародонтоза.

Клинично доказани вещества, действащи срещу пародонтит и гингивит

За превенция и спомагателен ефект при лечение на пародонтит и гингивит е препоръчително комбинираното действие на Zea Mays (царевична коса) и фолиева киселина. Те оказват най-добра помощ при пародонтит и гингивит, когато са съчетани в оптимално количество и качество. Тази комбинация съдържа прецизно съобразени активни съставки от:

  • фитостероли
  • антиоксиданти, вкл. токофероли
  • хидрокарбонати
  • вещества с естрогенно, андрогенно и гонадотропно действие

Отлична поносимост на средствата срещу пародонтит и гингивит

Болезнените венци, кървенето и лошият дъх са изключително неприятни симптоми при гингивит. Още по-голям стрес е страхът от загубата на зъби вследствие на пародонтит. За щастие съвремието ни предлага възможност да се справим много по-лесно с тези проблеми, по безвреден и ефективен начин. Той трябва да може да осигури пълноценна превенция и добра поносимост от организма. Важно е да подбираме стандартизирани природни препарати срещу пародонтит и гингивит.

Бързо и пълноценно усвояване на веществата от природните продукти срещу пародонтит и гингивит

Предимство за бързо и пълноценно усвояване на веществата от природните продукти, подходящи при пародонтит и гингивит има течните капсули – Solucaps®. Те са в по-ефективна мастноразтворима форма, която осигурява бързо, безвредно и цялостно усвояване от организма. Това гарантира по-мощен ефект.

Кой продукт се отличава с всички тези предимства?

С всички тези предимства се отличава иновативният продукт Инсадент / Insadent®. Той е съвременен природен продукт, който действа благоприятно срещу пародонтит и гингивит.

Инсадент:

  • намалява разклащането на зъбите
  • преустановява резорбцията на алвеоларната кост
  • усилва продукцията на слюнка и намалява нейния вискозитет
  • възстановява съединителната тъкан и епитела в устната кухина
  • практически безвреден при продължителна употреба