Insadent

Производител: Борола ООД

18 лв
Безплатна доставка над 60 лв.

Какво съдържа Инсадент® течни капсули?

Всяка капсула съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от десапонизирана фракция на Zea Mays (царевична коса) 30 mg и фолиева киселина 200 mcg. Съставките на Инсадент® са проучени по отношение на ефективността и безопасността при гингивит и пародонтоза. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула. Инсадент® течни капсули се отличава от другите препарати по качеството на съставките, фармацевтичната форма и технологията на производството. Активните съставки се намират в по-ефективна мастноразтворима форма. Solucaps (течни капсули) е запазена марка на фирма БОРОЛА. Тази форма позволява бързо и цялостно усвояване на активните съставки и осигурява по-мощно действие.

Как действа Инсадент® Solucaps върху венците?

Активните съставки на препарата оказват допълващ и комплексен фармакодинамичен ефект с противовъзпалително и регенериращо действие върху съединителната тъкан и епитела в устната кухина, преустановяване резорбцията на алвеоларната кост, усилване продукцията на слюнка и намаляване на нейния вискозитет. Клиничните и лабораторните данни показват, че Инсадент® има противовъзпалително и регенериращо действие върху съединителната тъкан и епитела в устната кухина; намалява налепите; преустановява резорбцията на алвеоларната кост чрез стимулиране на остеоцитите и намалява разклащането на зъбите.

Кога да приемаме Инсадент® Solucaps?

Инсадент Solucaps се приема при някои заболявания на венците и пародонта: възпаление на венците и пародонта (гингивити и пародонтоза); за премахване на лош дъх от устата и при вторична ксеростомия (сухота в устата) от медикаментозен произход.

Как да приемаме Инсадент® Solucaps?

При гингивит и пародонтоза Инсадент® Solucaps се приема по 1 течна капсула 2 пъти дневно в продължение на 3 месеца. При нужда курсът може да се повтори. При други състояния препаратът се приема от 1 до 2 капсули дневно. Инсадент® Solucaps трябва да се приема непосредствено преди хранене. Инсадент® не се препоръчва при малки деца. Не са наблюдавани лекарствени и други форми на взаимодействие. Инсадент® е естествен продукт и е практически безвреден. Няма нежелани ефекти при продължителна употреба.
Ако имате допълнителни въпроси, свързани с продукта, моля, задайте ги в коментарната форма по-долу!
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
2 Коментарa
Най-нови
Най-стари Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
Нина Йотова
Нина Йотова
29.01.2024 21:20

Венците ми се отдръпват. Препарата подходящ ли е?

Екип Инсадент
Админ
Екип Инсадент
07.02.2024 9:12
Отговор на   Нина Йотова

Инсадент е много подходящ при отдръпване на венците.

Активните съставки на Инсадент имат противовъзпалително и регенериращо действие върху съединителната тъкан и епитела в устната кухина.

Приемайте Инсадент по 2 капсули дневно (сутрин и вечер), след хранене минимум 3 месеца.

Поздрави,

Мед. екип, Инсадент