болезнени венци

Болезнените венци са затормозяващ проблем за всеки човек. Освен мъчителното усещане, болезнените венци може да доведат до редица други неблагоприятни последствия. Сред тях са различни усложнения и инфекции в устната кухина, стигащи до загуба на зъби. Срещу тези здравословни рискове при проблемни венци спомага доказано ефективен природен продукт.

Силна иновативна защита срещу болезнени венци, с доказано качество

Сигурна здравословна грижа за доброто състояние на устната кухина оказва Инсадент / Insadent®. Неговото изключително ефективно протективно действие допринася за успешна дентална превенция и лечение. Каквато и да е причината за болезнените венци, за по-бързото и пълноценно справяне с проблема всеки пациент и дентален специалист може да разчита на Инсадент.

Предимствата на този природен продукт са много и отговарят на съвременната необходимост от удачна защита на нашите венци и зъби от различни дентални проблеми. Ето с какви качествени характеристики помага Инсадент.

Отлична поносимост

Инсадент се отличава с добра поносимост дори при продължителна употреба. Неговият естествен произход позволява ефективно действие без странични реакции за организма.

Прецизна иновативна технология

Инсадент е в иновативна технологична форма – Solucaps® (течни капсули). Тяхната способност да се резорбират и усвояват бързо и цялостно от организма е важна при лечение и превантивна грижа за нашите венци.

Клинично доказана ефективност на съставките

Ефективното действие на Инсадент при проблемни венци е благодарение на прецизната комбинация от Zea Mays (царевична коса) и фолиева киселина. Тяхното допълващо се действие е обстойно проучено и клинично доказано.

Всяка капсула Инсадент съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от десапонизирана фракция на Zea Mays (царевична коса) 30 mg и фолиева киселина 200 mcg.

Активните съставки на Zea Mays са естествена смес от фитостероли; антиоксиданти, вкл. токофероли, хидрокарбонати и вещества с естрогенно, андрогенно и гонадотропно действие.

Удобен прием

Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула. Инсадент се приема непосредствено след хранене, като се дозира според съответния дентален проблем. При гингивит и пародонтоза – по 1 течна капсула 2 пъти дневно в продължение на 3 месеца. При нужда курсът може да се повтори. При други състояния препаратът се приема от 1 до 2 капсули дневно.

Инсадент е сигурен природен протектор при проблемни венци и заболявания на пародонта

Благоприятният резултат от приложението на Инсадент е сигурен срещу:

  • възпаление на венците и пародонта (гингивит и пародонтоза)
  • лош дъх от устата
  • вторична ксеростомия (сухота в устата) от медикаментозен произход