Инсадент ми го спаси забот

Илија Стојанов, 30 г., гр. Русе Пред неколку месеци имав сериозен проблем со еден од долните умници, кој требаше да порасне. Две-три недели се соочив со силна болка во областа на гингивата, и често ми отекуваше и лимфниот јазол од едната страна. Тоа беше нешто на што навикнав, сметав дека…

Прочитај повеќе

Огромно благодарам што го создадовте Инсадент

Теодор Колев Здраво! Би сакал да ја искажам мојата голема благодарност за тоа што го создадовте Инсадент. Многу ми помогна во мојот случај со пародонтопатија. Не знам кој Ви ги дал информациите за ефектите на пченката на гингивите, но му благодарам и на тој човек. Поздрав!

Прочитај повеќе

Потпрете се на природните производи – тие навистина делуваат

Николај Маринов, 42 г., гр. Пловдив Во рок од 2-3 недели забележав необјаснив дискомфорт во устата за мене. При секое миење на забите забележував, дека после плакнењето има присуство на светла крв, која постепено започна да се зголемува. Освен тоа, здивот ми стана чуден и некарактеристичен за мене. Гингивите ми…

Прочитај повеќе
Къде мога да си купя Инсадент Продуктите можете да намерите в аптеките, в Магазини Здраве и Природа и електронен магазин МОМО.КУПИ СЕГА ОНЛАЙН